„Vúbka“ sa mení zvnútra aj zvonka i v Prešove

09.12.2003 Celý región

Zmena loga Všeobecnej úverovej banky (VÚB) nie je jedinou, ktorú možno postrehnúť aj v jej pobočke v Prešove na Masarykovej ulici. Je súčasťou premeny, ktorá...
Zmena loga Všeobecnej úverovej banky (VÚB) nie je jedinou, ktorú možno postrehnúť aj v jej pobočke v Prešove na Masarykovej ulici. Je súčasťou premeny, ktorá sa dotýka celej banky a súvisí so vstupom nového zahraničného akcionára - talianskej bankovej skupiny Intesa. Ten presadzuje princíp otvorenej banky.

V prvom kole úpravy priestorov v pobočke odstránili sklá a znížili pulty na odbytových miestach. Zároveň pracoviská sú farebne odlíšené podľa druhu poskytovaných služieb. Celý objekt pobočky pôjde do komplexnej obnovy v prvom polroku 2004.
Podľa Jána Partilu, riaditeľa Univerzálnej retailovej pobočky VÚB v Prešove je zmyslom všetkých viditeľných i neviditeľných zmien dostať sa do stavu, v ktorom by bol kontakt s bankovým klientom lepší. Na podporu efektivity práce bankových úradníkov vydala centrála VÚB pre nich nový etický kódex. Stanovené sú aj pravidlá účinnej komunikácie.

Zamestnanci, samozrejme predovšetkým ženy, majú zapôsobiť aj novým firemným oblečením, v tmavšej pastelovej farbe.
Klient \"vúbky\" v Prešove dostal v posledných pár mesiacoch k dispozícii tri nové bankomaty. Vzrast ich počtu je prejavom prístupu nového akcionára.
(jj)
 

Vyberte región